Nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Jeg har accepteret at blive tilmeldt Odder Kommunes nyhedsbrev, og at alle Odder Kommune må bruge mine oplysninger til markedsførings formål såsom tilbud, invitationer, nyheder/serviceinformationer etc. via e-mail. Personlige oplysninger gemmes i Odder Kommunes database, der ejes af Odder Kommune, og behandles i henhold til loven om persondata.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Odder Kommune, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til odder.kommune@odder.dk eller ringe til os på tlf. 87 80 33 33, hvis du ikke længere ønsker at blive kontaktet med nyttig viden om Odder Kommune.

 

Odder Kommunes behandling af personoplysninger

Disse betingelser dækker alle websites og marketingkanaler, som Odder Kommune ejer og administrerer. Odder Kommune er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger online i henhold til lov om persondata.

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser uden yderligere samtykke fra dig. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem. Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte Odder Kommune.

 

Vidergivelse af oplysninger
Odder Kommune kan i henhold til strenge regler om fortrolighed og begrænsning af brugen videregive dine oplysninger til Odder Kommunes samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Odder kommunes vegne, og som har brug for at behandle personoplysninger for at kunne levere sådanne ydelser. Når du bruger Odder Kommunes ydelser, giver du dit samtykke til, at dine personoplysninger kan blive videregivet til Odder Kommunes samarbejdspartnere. Odder Kommunevideregiver ikke dine personoplysninger til anden tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

Under visse omstændigheder kan det imidlertid i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til de retslige myndigheder.

 

Generiske oplysninger
Odder Kommune vil af og til indsamle oplysninger fra dig, som ikke afslører din identitet - såsom aldersgennemsnittet el. geografisk fordeling af kundedatabasen. 

Sådanne oplysninger bruges samlet af Odder Kommune og bliver dermed ikke knyttet til et bestemt navn, en bestemt adresse eller andre personspecifikke oplysninger.

 

Dansk Persondatalov
Odder Kommune vil til enhver tid behandle dine personlige oplysninger i henhold til lov om persondata.


Tilbage til forsiden