Maria Kassow Storvik

Fra storby til nærhed

Maria Kassow Storvik

Det hele børneliv i Saksild

Vores familie består af: Maria og Christian samt vores to børn, Amalie på 6 år og Elias på 2 år.

 

Vi bor i hus i Saksild. Vores datter på 6 år går på Saksild Skole og vores søn på 2 år går i dagpleje i Saksild. Dagligt arbejder jeg i Odder, min mand er norsk og arbejder på boreplatform i Norge.

 

Vi er meget glade for at bo i Saksild. Tænk at få lov at bo det sted, hvor man rejser på ferie, tæt på strand og skøn natur, 25 km fra Aarhus C og kun 5 km fra Odder, der har det meste at byde på.

 

I Saksild finder man en skøn børnehave i sammenhæng med en dejlig kreativ skole med hyggelige morgensamlinger. I hele byen oplever man en varm atmosfære, hvor alle hilser på hinanden. Borgerne er aktive og engagerede, hvilket understøttes af Saksilds splinternye kulturhus, der giver mulighed for afholdelse af såvel store og små arrangementer for byens borgere  - og som heldigvis også lejes ud til private fejringer.

 

I byen og i den tætteste nærhed findes gårdbutikker, frugtplantage, strand og varierende natur. Området anbefales derfor som et fantastisk godt miljø for familier – og husene kan erhverves til en overkommelig pris.

 

Vi vil glæde os til at ønske velkommen til nye borgere i Saksild. 

Tænk at få lov at bo det sted, hvor man rejser på ferie, tæt på strand og skøn natur, 25 km fra Århus C og kun 5 km fra Odder, der har det meste at byde på.
Maria Kassow Storvik

Derfor valgte vi Saksild

Udover at give råd til vores drømmehus, har Odder Kommune meget mere at byde på.

Et sundt børneliv

I Saksild går der en råd tråd gennem hele børnelivet. Det giver børnene trygge rammer til en sund opvækst.

Et aktivt lokalsamfund

I Saksild er borgerne er aktive og engagerede. Her bliver man inviteret ind i et varmt og trygt fællesskab.

Østjyllands bedste badestrand

Langs kysten findes den dejligste børnvenlige badestrande - Saksild Strand. Her er det lidt som at være på ferie. Bare derhjemme.

Tæt på Aarhus - midt i naturen

Hvis du har koncertplaner, kaffeaftaler eller job i Aarhus, er der ikke mere end 25 km til Aarhus C.

Gratis guide
Gratis guide

Kør slalom udenom alle nybyggerproblemer

Er du helt grøn, når det gælder nybyg? Få de bedste råd til at komme helskindet igennem en proces, der kan være hård både mentalt og økonomisk - men som gør dine drømme til virkelighed. Med vores gratis guide undgår du at ryge i nybyggeriets mange fælder – vi har nemlig samlet eksperternes bedste råd til at styre igennem byggeprocessen på en overskuelig og let måde.


Hent guiden

Odders unikke grunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

Med hus i Odder har du 10 min. til vandet

- det er da ret OK

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>