Morten Korsgaard

I Odder fik vi mere hus for pengene

Morten Korsgaard

Stort hus med højt til loftet

På tiende år bor jeg sammen med min kone og fire børn i en gammel skole lidt uden for Odder. Vi flyttede til Odder fra Højbjerg for at få mere hus for pengene og for at kunne ”dyrke vores egne kartofler”.

 
Vi fandt et stort hus med højt til loftet med cykelafstand til Odders daginstitutioner, skoler og dagligvarebutikker. Men vi fik også et hus placeret midt i en fantastisk natur med plads til et par heste, landets bedste faciliteter til løb, cykling og gåture lige uden for døren. Det er i hvert fald ret ok.

 

Vi bor i gåafstand til Fru Møller, hvor vi nyder at købe kød i slagteriet, kaffe i risteriet og godt brød i bageriet. I den ene retning kan vi på fem minutter være ved en af landets bedste badestrande, Saksild Strand - og i den anden retning kan vi på få minutter være inde ved de mange gode dagligvarebutikker i Odder by.

 

Vores børn går i hhv. 4., 6. og 7. klasse på Rathlouskolen. Vores ældste datter går på Viby Gymnasium. De gode tog og busforbindelser betyder, at vi bruger Aarhus rigtig meget med job i hhv. Skejby og Beder. Et par af børnene dyrker desuden sport i Aarhus. Odder er absolut en perfekt ramme for familielivet.  

 

Det bedste ved Odder er nok, at vi som familien får hele pakken. Vi nyder at bo lidt ude på landet, hvor der er rådyr-garanti uden for vinduerne og samtidig glæder vi os over, at være tæt på byen. Kysten, skovene, det kuperede terræn og de snoede veje er nok de største aktiver, når man er en aktiv familie. Hertil kommer det rige foreningsliv, hvor vi bl.a. er begejstret for Gymnastik Odder. 

Det bedste ved Odder er nok, at vi som familien får hele pakken. Vi nyder at bo lidt ude på landet, hvor der er rådyr-garanti uden for vinduerne og samtidig glæder vi os over, at være tæt på byen.
Morten Korsgaard

Derfor valgte vi Odder

Udover at give råd til vores drømmehus, har Odder meget mere at byde på.

Mere hus for pengene

Et hus i Odder er en god investering. Her kommer du langt for pengene sammenlignet med mange nabokommuner.

Hus midt i naturen

Med et hus midt i en fantastisk natur har vi landets bedste faciliteter til løb, cykling og gåture lige uden for døren.

Alt i cykelafstand

I den ene retning kan vi på 5 min. være ved Saksild Strand og i den anden retning ved de mange dagligvarebutikker i Odder by.

Gode transportmuligheder

De gode tog og busforbindelser betyder, at vi bruger Aarhus rigtig meget med job i hhv. Skejby og Beder.

Gratis guide
Gratis guide

Kør slalom udenom alle nybyggerproblemer

Er du helt grøn, når det gælder nybyg? Få de bedste råd til at komme helskindet igennem en proces, der kan være hård både mentalt og økonomisk - men som gør dine drømme til virkelighed. Med vores gratis guide undgår du at ryge i nybyggeriets mange fælder – vi har nemlig samlet eksperternes bedste råd til at styre igennem byggeprocessen på en overskuelig og let måde.


Hent guiden

Odders unikke grunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

Med hus i Odder har du 10 min. til vandet

- det er da ret OK

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>