Søren Fanøe

Tæt på børnehave og skole

Søren Fanøe

Odder, en rigtig by

Vi byggede hus i vestbyen tilbage i 2012 og er utrolig glade for området her. Både i forhold til afstanden til byen samt naturen. Samtidig betyder det meget for os, at bo tæt på børnehave og skole.

 

Min familie består af: min kommende kone og jeg, samt vores datter Emma Sofie på knap 5 år og Villads på 9 mdr. 

 

Til daglig arbejder jeg som Key Account Manager med hjemmekontor og min kommende kone arbejder som mellemleder i en bank her i byen. Vores datter går i børnehave og vores søn starter i kommunal dagpleje her til sommer.

 

Da vi i sin tid ønskede at flytte fra Aarhus blev det udslagsgivende i vores øjne, at Odder ER en by og ikke "bare" en forstad til Aarhus. Vi sætter stor pris på både muligheder for fritidsaktiviteter for hele familien, og det liv, som de lokale butikker og øvrige foreninger bidrager med.

Vi deltager f.eks. altid i Landmænd kommer til byen, Åben Gård, Odder byfest, Shopping by Night, og Stafet For Livet. Som familie benytter vi i fritiden også de muligheder vi har i byen som bl.a. biograf, svømmehal og skov og strand.

I hverdagen bruger vi de lokale indkøbsmuligheder og udbuddet lever op til vores behov i det daglige.

Da vi i sin tid ønskede at flytte fra Aarhus blev det udslagsgivende, at Odder i vores øjne ER en by og ikke alene en forstad til Aarhus.
Søren Fanøe

Derfor valgte vi Odder

Udover at give råd til vores drømmehus, har Odder meget mere at byde på.

En rigtig by

Her er muligheder for fritidsaktiviteter for hele familien, gode indkøbsmuligheder, og et pulserende byliv.

Et trygt sted at vokse op

Odder er et trygt og godt sted for børn at vokse op, en by med gode insitutioner og massere af fritidsaktiviteter.

Smuk natur

Skoven lige udenfor døren, krabbejagt på Norsminde Havn om sommeren og de skønneste strande tæt på.

Tæt på alt

I Odder er vi i cykelafstand til alt. Om det er en tur i skoven, til skole, sport, indkøb eller en frisk svømmetur om sommeren.

Gratis guide
Gratis guide

Kør slalom udenom alle nybyggerproblemer

Er du helt grøn, når det gælder nybyg? Få de bedste råd til at komme helskindet igennem en proces, der kan være hård både mentalt og økonomisk - men som gør dine drømme til virkelighed. Med vores gratis guide undgår du at ryge i nybyggeriets mange fælder – vi har nemlig samlet eksperternes bedste råd til at styre igennem byggeprocessen på en overskuelig og let måde.


Hent guiden

Odders unikke grunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

Med hus i Odder har du 10 min. til vandet

- det er da ret OK

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>