Det gode familieliv

Her er plads til at drømme

Byggegrunde efter dit behov

Drømmer du om at skabe faste, trygge rammer om familielivet? I Odder kan du få byggegrunde og boliger, som matcher dig og din familie. Og du vælger selv, hvad der passer til dine behov og dit budget.

Udlev dine boligdrømme

Udlev dine boligdrømme

Du kan købe bolig eller byggegrund i Odder uden at sprænge budgettet. Drømmer du om at skifte lejligheden og altanen ud med et hus og en have, giver Odder dig, lige hvad du søger. Her kan du drikke kaffe på terrassen og se børnene spille fodbold i haven. 

I Odder er du kun få kilometer fra Aarhus, mens du stadig let kan nå den lokale strand. På den måde får du det bedste fra to verdener. Odder er en fredelig by, hvor du kan slappe af og lade batterierne op efter en lang uge på arbejde.

Et unikt lokalsamfund

Et unikt lokalsamfund

Odder er et lokalsamfund, hvor omsorgen for både ældre og unge er i højsædet. Fællesskabet giver et trygt miljø, og politiet er sjældent på overarbejde. På den måde bliver hverdagen lettere og helt tryg.

Læs mere om livet i Odder

Da vi i sin tid ønskede at flytte fra Aarhus blev det udslagsgivende, at Odder i vores øjne ER en by og ikke alene en forstad til Aarhus.
Søren Fanøe
Gratis guide
Gratis guide

7 ting, du skal vide som tilflytter i Odder

Kender du Odder? Med vores gratis guide får du 7 informationer, der er værd at vide som tilflytter. Vi har nemlig samlet 7 grunde til, at vælge Odder.


Hent guiden

Odders unikke byggegrunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

I Odder får du trygge rammer om familielivet

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>