Livet i Odder

danner rammen om en tryg fremtid

En rigtig by i Odder

I Odder findes kulturliv, indkøb og mange forskellige personligheder. Lokalsamfundet er aktivt og har et stort udbud af fritidsmuligheder.

Byliv

Specialiteter og hyggelig atmosfære

I Odder kan du både købe specialiteter og drikke en caffe latte. Odders udvalg af butikker spænder vidt og bredt – så hvad enten du skal have lidt ekstra godt at spise eller mangler en ny kjole, er der mulighed for det. Gågaden i Odder har en hyggelig atmosfære, hvor du kan nyde en kop kaffe eller et måltid mad.

Kultur

Fokus på street, kultur og natur

Odder er en livlig by. Her kan du spise ude, og når du er blevet mæt, kan du se nærmere på nogle af de kulturtilbud, som egnen også byder på. Kulturfællesskabet i VitaPark danner rammerne om forskellige begivenheder, hvor fokus er på essensen af Odder: street, kultur og natur.

 

I Odder finder du desuden en række gårdbutikker med lokale produkter og råvarer. Du kan nemt hente frisk mælk hos landmanden og frugt fra de lokale frugtavlere. Eller hvad med et besøg på en af de mange restauranter langs kysten, som byder på mad af høj gastronomisk værdi.

 

 

Spar 500 kr. pr. barn i institutionen
Dagtilbud

Spar 500 kr. pr. barn i institutionen

I Odders daginstitutioner tilbyder vi fleksible åbningstider med pasningsgaranti, så du inden for en måned får en institutionsplads til dit barn. Vores dagtilbud er billigere end i Aarhus og andre nærliggende byer. Du sparer faktisk 500 kr. pr. barn under tre år, og du kan være sikker på at dine børn er i trygge hænder.

Alle forældres drømmeby

Odder er en børnevenlig by. Takket være stisystemet er skolevejen sikker, og dine børn kan trygt cykle frem og tilbage. Det giver frihed og tryghed til både børn og voksne.

 

Læs mere om det gode familieliv i Odder

Skoler

Et skolesystem, der går forrest

Grundskolerne i Odder følger ikke bare udviklingen, de er også med til at diktere fremtidens læringsmiljøer. Med folkeskolernes fokus på faglighed har kommunen som den første i Danmark udstyret alle folkeskoleelever med en iPad. Odders skolesystem går forrest, når det gælder nye læringsformer, og skolerne ruster eleverne til at begå sig i en digital tidsalder. I Odder Kommune findes 7 folkeskoler og 4 privat- og friskoler. Her findes noget for enhver.

 

Når børnene bliver større er der mulighed for at fortsætte skolegangen lokalt i Odder. 

I Odder findes nemlig et af landets bedste gymnasier. Faktisk er Odder Gymnasium så godt, at det flere gange er blevet kåret til et af landets bedste til at løfte eleverne. Ved Odder Gymnasium findes også Campus Odder, som byder på uddannelser indenfor handelsskoleområdet.
Kort sagt, der er noget for alle i Odder. 

 

Det er ret OK.

Et skolesystem, der går forrest

Alt fra triatlon til golf
Sport og fritid

Alt fra triatlon til golf

Udvalget af sport og fritidsaktiviteter er meget stort og afspejler Odders evne til at favne bredt. Med 120 sports- og fritidsforeninger, fire idrætshaller og to svømmehaller kan du føre et aktivt liv. Hvad enten du eller dine børn vil spille fodbold eller gå til ridning, er muligheden til stede i Odder. Er du mere til triatlon eller måske golf, er der også her gode muligheder med de flotte strande og den fine golfbane.

Naturområder med plads til samvær

Odder ligger i naturskønne omgivelser med udsigt over hav, bølgende marker og fjord. Her er børnevenlige strande, der indbyder til hyggeligt samvær med familie og venner. Og med egnens mange naturområder er det også en oplagt mulighed at tage en tur ud i det fri.

 

Læs om Odders naturskønne omgivelser

 

 

Gratis guide
Gratis guide

7 ting, du skal vide som tilflytter i Odder

Kender du Odder? Med vores gratis guide får du 7 informationer, der er værd at vide som tilflytter. Vi har nemlig samlet 7 grunde til, at vælge Odder.


Hent guiden

Odders unikke byggegrunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

I Odder får du plads til et fodboldhold i haven

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>