Naturskønne omgivelser

Saksild strand i baghaven og Aarhus i forhaven

Naturområder med plads til samvær

Odders naturomgivelser er smukke. Du får nem adgang til både skove, parker og strande, da naturområderne er lige uden for døren.

Østkystens bedste badestrand
Saksild Strand

Østkystens bedste badestrand

I baghaven kan du tage en dukkert ved Østjyllands bedste badestrand. Du finder her den børnevenlige Saksild Strand, som i solskin byder dig velkommen.

 

På Saksild Strand er der mange aktiviteter. Der er en nærliggende legeplads og flere restauranter, hvor I kan få et måltid mad i topklasse. I kan også besøge Danmarks ældste minigolfbane.

Gå på opdagelse

Gå på opdagelse

Odder byder på mange flotte skove. Tag cyklen og kør gennem skov og by – og videre langs fjord, strand og hav. Området indbyder til et aktivt udeliv. Oplev Alrø og se wind- og kitesurfere boltre sig i vandet, mens du selv nyder en af de berømte kæmpe tarteletter som Café Alrø er kendt for. Eller tag ud til Norsminde og fang krabber med dine børn.

 

Om du og din familie vil på skovtur eller bare nyde naturen, bestemmer I selv.

Vi sætter pris på egnens mange dejlige steder, det varierende landskab, sportsfaciliteterne og de kulturelle tilbud samt de gode indkøbsmuligheder i Odder.
Claus Peter Nielsen
Gratis guide
Gratis guide

7 ret ok ting, du skal vide som tilflytter i Odder

Kender du Odder? Med vores gratis guide får du 7 informationer, der er værd at vide som tilflytter. Vi har nemlig samlet 7 grunde til, at Odder er ret OK.


Hent guiden

Odders unikke byggegrunde

I Odder støber du fundamentet til et godt familieliv. Her har du mulighed for at bygge en bolig, som kan være din families base mange år frem. Læs mere om byggegrundene og find ud af, hvorfor Odder er en god investering.

 

Læs mere om at bygge i Odder

Med hus i Odder ser du måske Bambi i baghaven

- det er da ret OK

Find en grund eller bolig i Odder

Find en grund eller bolig i <span>Odder</span>